contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cordon Bleu Cu Legume Sotate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Iubitul meu este fan snitel si tot ceea ce se inrudeste cu acesta. Astazi am facut cordon bleu, iar ca si garnitura am ales legume sotate.

Ingrediente:
1 piept de pui
4 felii sunca presata
cca 50 g cascaval
faina
2 oua
pesmet
sare
piper
ulei pentru prajit
legume congelate: morcov, mazare, fasole verde
3 catei usturoi
2 fire usturoi verde


Pieptul de pui l-am impartit in 4 bucati, pe care le-am batut bine cu ciocanul ptr snitele. Le-am sarat si piperat si am lasat la rece ptr 1 ora. Cand carnea s-a condimentat, pe fiecare bucata de piept am pus o felie de sunca presata si un dreptunghi de cascaval. 
Am rulat bine. Fiecare rulou l-am dat prin faina, apoi prin ou si la urma prin pesmet. 
Am facut 4 ruloruri grase si frumoase:
Am pus rulourile la prajit in ulei incins, la foc mic.
Legumele le-am fiert in apa cu sare pentru cateva minute, apoi le-am scurs si le-am sotat in putin ulei de masline in care am pus 3 catei de usturoi.
Am servit rulourile impreuna cu legumele, peste care am taiat rondele 2 tije de usturoi verde, si cu castravete murat.
Sa aveti pofta!!!