Cordon Bleu Cu Legume Sotate
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Iubitul meu este fan snitel si tot ceea ce se inrudeste cu acesta. Astazi am facut cordon bleu, iar ca si garnitura am ales legume sotate.
Ingrediente:
1
piept de pui
4
felii sunca presata
cca
50 g cascaval
faina
2
oua
pesmet
sare
piper
ulei
pentru prajit
legume
congelate: morcov, mazare, fasole verde
3
catei usturoi
2
fire usturoi verde
Pieptul
de pui l-am impartit in 4 bucati, pe care le-am batut bine cu ciocanul ptr
snitele. Le-am sarat si piperat si am lasat la rece ptr 1 ora. Cand carnea s-a
condimentat, pe fiecare bucata de piept am pus o felie de sunca presata si un
dreptunghi de cascaval.
Am rulat bine. Fiecare rulou l-am dat prin faina, apoi
prin ou si la urma prin pesmet.
Am facut 4 ruloruri grase si frumoase:
Am pus rulourile la prajit in ulei incins, la
foc mic.
Legumele
le-am fiert in apa cu sare pentru cateva minute, apoi le-am scurs si le-am
sotat in putin ulei de masline in care am pus 3 catei de usturoi.
Am
servit rulourile impreuna cu legumele, peste care am taiat rondele 2 tije de
usturoi verde, si cu castravete murat.
Sa aveti pofta!!!