Cordon Bleu Cu Legume Sotate

articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
1
piept de pui
4
felii sunca presata
cca
50 g cascaval
faina
2
oua
pesmet
sare
piper
ulei
pentru prajit
legume
congelate: morcov, mazare, fasole verde
3
catei usturoi
2
fire usturoi verde
Pieptul
de pui l-am impartit in 4 bucati, pe care le-am batut bine cu ciocanul ptr
snitele. Le-am sarat si piperat si am lasat la rece ptr 1 ora. Cand carnea s-a
condimentat, pe fiecare bucata de piept am pus o felie de sunca presata si un
dreptunghi de cascaval.
Am rulat bine. Fiecare rulou l-am dat prin faina, apoi
prin ou si la urma prin pesmet.
Am facut 4 ruloruri grase si frumoase:
Am pus rulourile la prajit in ulei incins, la
foc mic.
Legumele
le-am fiert in apa cu sare pentru cateva minute, apoi le-am scurs si le-am
sotat in putin ulei de masline in care am pus 3 catei de usturoi.
Am
servit rulourile impreuna cu legumele, peste care am taiat rondele 2 tije de
usturoi verde, si cu castravete murat.
Sa aveti pofta!!!