contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Coquelet Au Fromage

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Care este el un soi de mini-pasare. Sa va spun ca azi nu va dau nicio reteta? Retetele vor veni de la Laura cand va fi cazul, pana atunci eu am facut doar niste poze.

Si m-am imbuibat, drept e ca de mult nu m-am mai imbuibat dar na, daca doamna a simtit nevoia sa spaguiasca un profesionist ca mine, ca doar ‘mneaei e amatoare (cine nu imi prinde umorul fin sa schimbe postul).

Slide1

Deci va spuneam ca am fost la o degustare de fitza, asa ca am trecut intai pe la stilist. Si, desi e frig, am luat rochia bleu ciel cu spatele dezgolit ceea ce cred ca a impresionat gazda, pentru ca doamna m-a delectat cu o combinatie inedita de salata. Repet, retetele nu vi le dau eu.

Slide3

Slide2

Aparatul meu foto oricum e slab, un Nikon, pozele dansei vor fi mai bune, oricum, salata a fost un preambul la un minunat pui mic umplut cu branzeturi, ceva fenomenal, ma jur, am mancat aproape tot (si ce nu am mancat, ca o doamna, am luat la pachet).

Slide4

Atata va zic: combinatia de pui cu branza de capra, muguri de pin, catifelata cu un piure facut cu aparatura profesionala, accentuata de un sos de rodie si subliniata de sparanghel tras in unt, merge. De poze sa nu radeti, ca v-ati obisnuit deja cu ele.

Slide5

A fost foarte fain, o sa imi schimb aparatul cu un Canon pentru ca, desi am beneficiat de un decor mirific si un studio foto profesional, pozele mele tot nu au iesit cine stie ce.

In rest, vorba aia, cine stie, cunoaste.

rororo