Copanele False
Sursa Copanele false
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Le-am dat denumirea aceasta deoarece au forma de copanele, dar sunt umplute si nu sunt cele adevarate cu os.
Ingrediente:
- 3 pulpe de pui
-ceapa
-usturoi
-ardeu rosu sau gogosar
- un ou
-vegeta
-piper
-pasta de ardeu
Mod de preparare:
Luam pielea de pe copanele. Capatul de la os il lasam catre piele, deci il vom taia cu securicea. Carnea o macinam si o amestecam cu ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, gogosarul taiat marunt si condimente dupa gust. Amestecam bine toate si umplem pielea luata de pe copanele. La capat le prindem cu scobitoare. Le punem in tava, alaturi de o ceapa , usturoi, vegeta, putina pasta de ardeu si apa .
Pofta buna!