contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Conserva Ketchup Gustos

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cel mai bun ketchup, care il folosesc la pizza, la tocanite sosuri, paste. E foarte complex ca si gust si cu intrebuintari multiple.Conserva ketchup gustos imi completeaza in fiecare an colectia de conserve de iarna.      citeste reteta

5 kg rosii
2 kg ceapa
6 ardei iuti
busuioc, cimbru
3 kg gogosari
miere sau zahar
sare neiodata
aspirine
200 ml ulei
Spalati foarte bine legumele!Coaceti gogosarii, rosiile taiati-le felii si presarati-le cu sare.

Lasati rosiile sa lase zeama, apoi pregatiti un vas de tuci si puneti rosiile fara zeama ,la fiert.

 Dupa ce ati copt gogosarii, curatati-i. Ceapa dati-o prin robot, scurgeti zeama si caliti cu 200 ml ulei si apa.

Dupa ce s-au fiert rosiile si s-au facut pasta, adaugati gogosarii, ceapa calita , ardeii iuti si blendati bine pana se face o pasta fina!

Adaugati condimentele , zaharul si mai fierbeti cam 30 min  mestecand continuu.
Turnati in borcane si sticle ,adaugati aspirinele si sterilizati la cuptor cam 2o min.
Sa va fie de folos!!!