contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Conopida Gratinata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

  • 1 conopida potrivit de mare
  • 3-4 oua
  • 200 ml smantana
  • 200 g cascaval
  • 4catei usturoi 
  • unt pentru uns vasul
  • 3 lingruri pesmet
  • sare, piper

Conopida o curatam, o desfacem in buchetele, o spalam bine si o punem la fiert in apa cu sare. Batem ouale, le amestecam cu cascavalul ras, smantana, usturoiul tocat, dam gust cu sara si piper.
Ungem o forma termorezistenta cu unt si o presaram bine cu pesmet.
Asezam conopida in vasul uns si turnam peste ea sosul.
Deasupra radem putin cascaval si introducem la cuptor la 160 de grade C pentru 30-40 de minute pana se rumeneste frumos.
Pofta buna !