Conopida Cu Rosii Si Spanac
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 30 minute
Cantitate : 2-4 portii
Ingrediente
- 1 ceapa, tocata
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita herbes de provence
- 1 lingurita majoran
- 1 capatana de conopida, rupta in bucatele
- 1 conserva (400 gr) rosii tocate
- 250 gr spanac congelat, decongelat
- 1 lingura zeama proaspata de lamaie
- sare si piper
Preparare
Caleste ceapa in 1 lingura ulei de masline pana se inmoaie, aprox. 5-7 minute.Adauga bucatelele de conpoida, 1 lingurita herbes de provence, 1 lingurita majoran, conserva de rosii si 300 ml apa si lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 10-15 minute pana cand conopida s-a fiert iar bucatile de rosii s-au spart.
Adauga spanacul, amesteca si mai lasa compozitia pe foc inca 3-5 minute.Adauga zeama de lamaie, asezoneaza dupa gust si serveste preparatul cu paine sau orez.