Conopida Cu Pretentii Indiene
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Maine sper sa imi mai intru in ritm si am planuri marete cu un dovleac mare cat casa. Will keep you posted :D
Intre timp - uitati o idee de cina usoara/snack care va ia doar 5 minute: se rupe o conopida in buchetele mici si se mozoleste cu 4 linguri de ulei de masline + 1 lingurita de garam masala (dar merge si cu pudra de curry, in lipsa de garam masala) + 1 lingurita de boia iute + sare si piper. Se da abandoneaza conopida in cuptorul incins (la 180 grade) timp de 20-25 de minute (Aveti grija sa o intoarceti odata (dupa 10 minute) ca sa se crocantzeasca pe toate partile).
Se devoreaza pe loc, simpla sau cu un sos de iaurt putin usturoiat :D
Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat - da dependenta!