Confit De Canard Si Salata De Fasole Cu Rucola
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Aceasta este varianta a doua de aperitiv cu faimoasa friptura/confit de rata.
E una mai sarata.;)
Despre cum am facut confit-ul de canard/rata puteti citi pe blog :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2013/02/confit-de-canard-sau-un-fel-de-rata.html
Iar cum sa faceti salata va explic imediat :)
faceti rost de:
o conserva cu fasole rosie
o mana sanatoasa de rucola
o lingura/doua de ulei din seminte de dovleac
o lingura concentrat de rodii
o piscatura de sare.
Spalati sub jet de apa fasolea si lasati-o in strecuratoare sa se scurga bine.
Spalati rucola si uscati-o in prosop de hartie.
Puneti-le impreuna intr-un castron.
Din ulei+ concentratul de rodii si sare faceti o vinegreta , pe care o bateti un pic cu furculita pana se omogenizeaza.
Turnati-o in castron si amestecati salata .
GATA !
Aranjati in farfurie si ....hraniti-va ! :))
Urmeaza variantele de mancare calda cu rata....stati aproape ;)