contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Confit De Canard Si Salata De Fasole Cu Rucola

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
mal

Aceasta este varianta a doua de aperitiv cu faimoasa friptura/confit de rata.
E una mai sarata.;)
Despre cum am facut confit-ul de canard/rata puteti citi pe blog :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2013/02/confit-de-canard-sau-un-fel-de-rata.html
Iar cum sa faceti salata va explic imediat :)
faceti rost de:
 o conserva cu fasole rosie  
o mana sanatoasa  de rucola
o lingura/doua  de ulei din seminte de dovleac
o lingura concentrat de rodii
 o piscatura de sare.
Spalati sub jet de apa fasolea si lasati-o in strecuratoare sa se scurga bine.
Spalati rucola si uscati-o in prosop de hartie.
Puneti-le impreuna intr-un castron.
Din ulei+ concentratul de rodii si sare faceti o vinegreta , pe care o bateti un pic cu furculita pana se omogenizeaza.
Turnati-o in castron si amestecati salata .
GATA !
Aranjati in farfurie si ....hraniti-va ! :))


Urmeaza variantele de mancare calda cu rata....stati aproape ;)