contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs Si Lecturi Aromate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O  poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Astazi am aflat ca este un concurs prin blogosfera. Un concurs la care merita sa va inscrieti toti dintre voi, fie ca esti blogger sau doar simplu pasionat de tot ce inseamna zona asta de gatit. E un concurs pe care il desfasoara Claudia pe al sau blog Lecturi si arome, un concurs ce are un sponsor pe masura : Divella.

Nu stiu cum sa va fac eu sa va inscrieti cat mai multi la concursul Claudiei, dar incerc sa va spun doar ca sunt niste conditii usoare, asa ca nu va speriati : nu e ca si cum ai da Bac-ul :) )) desi majoritatea dintre noi am dat Bac-ul in conditii mai grele si culmea, l-am si luat cu note mari :) ) ha ha, joke! Revenid insa la subiectul postarii de astazi… Dupa ce v-ati inscris tineti degetele incrucitase si faceti cruce cu limba, rugati-va sa castigati pentru ca premiile sunt pe masura, foarte tentante!

In timp ce scriam articolul asta, am tot cotrobait prin albumele cu poze al celor de la Divella si ce sa va zic? Vreau biscuitii aia, toate pungile, lasati toti biscuitii lor sa vina la mine. Sunt fabulosi de faini. Adica asa arata… ca de gustat n-am apucat (poate daca ma inscriu la concurs?!).

Insa ceea ce m-a atras foarte tare, si recunosc ca le-am pus pe lista sa le incerc, sunt sosurile lor. Asta pentru ca noi suntem mari fani ai pastelor, si pastele cu sos, chiar si asa simple, doar paste cu sos… sunt mega-delicioase.

sosuri divella

Eu, cel putin, recunosc spasita, ca as manca nonstop! Si zau ca nu imi fac vreo mustrare de constiinta. Atunci cand nu am nimic pregatit de-ale gurii, iau niste paste le-arunc in apa clocotita, doua cristate de sare de mare, le scurg, arunc peste ele niste sos special, vreo doi catei de usturoi zdrobiti si:  Gata, cina e servita!

Recunosc, eu nu le-am testat, asa ca daca sunteti pe aici printre cei care le-au testat va rog lasati-mi cateva inpresii. Iar daca cititi si vreti si voi niste sosuri pentru paste, biscuiti crocanti sau orice produs va face cu ochiul de pe la sponsorul Divella, va invit sa nu mai pierdeti timpul si sa va inscrieti la concursul care se desfasoara chiar acum pe blogul Lecturi si arome!

Acest articol Concurs si lecturi aromate apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.