contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs Pravalia Veche

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



De curand am descoperit in Timisoara un mic coltisor de Rai culinar, plin cu bunatati traditionale cum altundeva nu gasesti!
Acest loc de poveste se numeste Pravalia Veche si il puteti descoperi cu usurinta pe strada Augustin Pacha nr. 5, colt cu Eugeniu de Savoya.

Cu ceva timp in urma, cei care azi va aduc aceste bunatati va pregateau delicioasele clatite de la Jasmine, dar acum au decis sa se intoarca la gusturile vechi, traditionale, sanatoase si sa va aduca posibilitatea de a gasi intr-un singur loc bunatati care sa va reaminteasca de gustul copilariei.

Preocupati de bucate sanatoase si cu gust, cei de la Pravalia Veche au adus pe rafturile lor produse traditionale de la numerosi mici producatori din toate colturile tarii.
Astfel in Pravalia Veche veti gasi delicioasa Pita de la Pecica, paine romaneasca traditionala, coapta pe vatra, fara amelioratori sau conservanti.

Alaturi de ea puteti gusta mezelurile traditionale (muschiulet afumat, carnaciori de porc cu vitel, pastrama de vitel), cas si cascaval afumat.

Si, daca vi se face pofta de dulce, va puteti rasfata acum, in Ajun de Craciun, cu gemuri sasesti traditionale produse de Casa de pe Deal, mai cu seama dulceata de lapte cu variantele cu cocos, cafea si migdale.
Dar asta nu e tot! In Pravalia Veche veti gasi multe alte produse traditionale, precum uleiul de floarea soarelui presat la rece (o minune a naturii!) sau batonul de casa de ciocolata.

Si nu va povestesc de toate astea in zadar!
Impreuna cu Pravalia Veche organizez un concurs care ofera sansa timisorenilor sa castige vouchere cadou cu care sa faca cumparaturi dupa pofta inimii la pravalie.
Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti in perioada 21 decembrie - 26 decembrie un email la adresa [email protected] cu titlul Pravalia Veche, in care sa va mentionati numele si numarul de telefon.
Pe 27 decembrie vom face extragerea si vom anunta pe blog castigatorii!
Premiile oferite sunt vouchere cu care puteti face cumparaturi la Pravalia Veche.
Premiul I - voucher de 50 lei
Premiul II - voucher de 30 de lei
Premiul III - voucher de 20 de lei
Voucherele vor fi valabile pana pe 9 ianuarie 2011.
Astept cu drag emailurile voastre si pana atunci va invit sa vizitati cu incredere (si cu multa pofta! :) ) Pravalia Veche si sa va bucurati bunatatile de acolo.
Pentru mai multe informatii despre Pravalia Veche puteti sa sunati la numarul 0766.255.990 (Lorena).


Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com