contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs Cu Un Premiu Delicios De Dulce

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
by Alice albinutza

    Lumeee, lumeee.... impartiti in sapte zari vestea cea mare: Blogul lui Alice albinutza are un concurs Delicios de dulce in desfasurare.
    M-am gandit ca ar fi bine sa organizez un mic Concurs - Delicios de dulce si sper sa va placa si voua.
   Premiul  pus la bataie il vedeti in fotografia de mai jos.
        Da! Sunt ele..... delicioasele... 5 cutii de lapte condensat din cel mai bun, delatte. Si toate 5 pot fi ale unuia dintre voi! 
     Ce trebuie sa faceti pentru a le lua cu voi acasa a le alinta, sorbi, mirosi si a le visa in combinatii delicioase?
      Simplu: sa participati la micul meu concurs.

Regulile sunt simple:
1. Sa dati Like paginii de FB a Albinutzei
2. Sa cotrobaiti, rasfoiti prin Index Retete aflat in bara de sus a blogului  si sa lasati in comentariu link-ul unei retete de pe blog care v-a placut/tentat.
4. Sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa va scrieti numele, linkul catre reteta aleasa, numele de Fb cu care ati dat like paginii de FB, o adresa de email valida.

5. Sa va inscrieti in My friends, optional, doar pentru cei care chiar isi doresc aceasta :))
Exemplu:
 Icsulescu Serele: Mi-a placut reteta http://alice-albinutza.blogspot.com/2012/04/spata-de-porc-la-cuptor-si-cartofi-cu.html . Am dat like paginii de FB cu numele: Icsulescu Serele

Perioada de desfasurare:

Concursul se desfasoara intre 26 aprilie - 6 mai 2012. Va puteti inscrie pana in data de 5 mai 2012, ora 23: 59 . Castigatorul va fi anuntat in data de 6 mai 2012. La concurs poate participa orice persoana, cu blog sau fara, din Ro sau din afara granitelor cu conditia sa aiba pe cineva aici, pe teritoriul tarii pentru a le putea trimite premiul.

Castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org. 

 Comentariile rautacioase, necuviincioase sau injurioase la adresa mea, a blogului, a retetelor sau impotriva oricarei persoane si vietati, vor fi sterse.