contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs! Câștigă 3 Tăvițe De Silicon Cu Note Muzicale!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Toată vară am servit băuturi răcoritoare cu gheață sub formă de note muzicale! Le-am încercat și cu ciocolată-am topit ciocolată albă și neagră, am turnat în tăviță și le-am lăsat să se răcească- și au ieșit perfect! Deci, le puteți folosi atât pentru băuturi, cât și pentru torturi/ prăjituri :-)
Am folosit notele muzicale în două rețete de băuturi: Nectar de piersici și Smoothie de pepene galben, verde și nectarine. Acolo puteți vedea mai bine cât de frumoase sunt notele muzicale de gheață ;-)
Si pentru că mi-au plăcut foarte mult, am cumpărat încă trei tăvițe pentru fanii blogului meu, adică pentru voi :-)
Ce trebuie să faceți voi ca să le câștigați:
REGULAMENT:
1. LIKE la pagina Pe masa din bucătărie,
2. Share  PUBLIC pe FB rețetei Smoothie de pepene galben, verde și nectarine,
3. Share PUBLIC pe FB rețetei Nectar de piersici,
4. Lăsați un comentariu cu numele vostru de pe FB cu care ați dat like paginii Pe masa din bucătărie  și linkul de share al uneia dintre cele două rețete la acest articol.
(ex. FB Liana Toma. Am dat Like paginii Pe masa din bucătărie și share rețetei Nectar de piersici:  https://www.facebook.com/liana.toma1/posts/985172171522168?pnref=story). În linkul de share trebuie să vă apară numele, altfel inseamna ca nu ati procedat corect.
Butoanele de SHARE ale rețetelor de pe blog sunt atât sub titlul rețetei, cât și la finalul rețetei.
Dacă  shareruri nu vor fi PUBLICE, NU veti intra în tragerea la sorti, din pacate.
ATENȚIE! Comentariile se moderează! Nu lăsați 10 comentarii, pentru că vă voi descalifica, deoarece asta inseamna ca nu ați citit regulamentul, deci aveți răbdare că ele vor apărea peste zi, nu sunt conectată la internet non-stop, din fericire :P

Perioada concursului este 26.09 – 01.10.2015 orele 23:59

Cei trei castigatori vor fi alesi prin random.org si vor fi anuntati in cursul zilei de 03.10., iar premiile se vor expedia dupa 06.10. doar pe teritoriul României, prin Posta Romana.
In termen de 3 zile de la anuntarea castigatorilor, acestia sunt rugati sa trimita un email de revendicare la  adresa: [email protected]  cu o copie/fotografie dupa cartea de identitate si un numar de telefon ca sa evităm conturile false sau multiple și să pot expedia premiile fanilor reali.
 O persoana nu poate câștiga decât un premiu.
  SUCCES!!!