contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Compot De Nectarine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
nectarine

zahar

apa
PREPARARE:

Se aleg nectarinele mai tari, se spala, se taie in jumatati si se inlatura samburii. Se aseaza in borcane bine spalate si se adauga cate 4 linguri de zahar la fiecare borcan de 720 gr. apoi se umplu cu apa si se capseaza. Se pun borcanele la fiert intr-un vas cu apa rece (apa sa fie pana la capac) iar pe fundul vasului se aseaza un prosop sau ziare pentru a evita plesnirea borcanelor.
Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca se mai fierb 15 minute. Cand sunt gata, se scot borcanele si se pun cu gura in jos intr-o patura. Se tin invelite pana se racesc complet apoi se aseaza in camara.
POFTA BUNA!