contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Combo

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Imi place termenul asta de combo, in mintea mea e ca ai pe un platou chestii care combinate intre ele dau ceva placut gustului si suficient stomacului, eu voiam din ce aveam in minte (fireste, ramasite) sa fac ceva gen fajitas, saorma, ma rog, ati inteles, dar treburile s-au succedat si nu a fost sa fie, insa la jurnal ramane un combo cu omleta, salata, branza, cartofi, orez.

Slide1

Nu e vreo mega reteta, e din seria RRR. Si primul R a inceput cu o omleta din doua albusuri ramase de cand am dres ciorba, plus inca doua oua, plus niste branza expirata de la ei.Toate zmotocite gramada in recipient (ca acolo erau albusurile, ce rost mai avea sa murdaresc telul).

Slide2

Cum spuneam, initial voiam sa fac o combinatie gigea, asa ca omleta am taiat-o frumusel, fasiute.

Slide3

DIntr-un cartofior si orez ramas de la garnitura aripioarelor, putin ulei si fulgi de ardei iute, am comis o tigaie picanta (de prez si cartofi, na).

Slide4

Am pus totul frumos, ca sa imi fac combinatii dupa plac. Inclusiv cubulete de rosie din aia buna.

Slide5

Si, fireste, canci, nu tu paine, chifla, bagheta, ce sa mai spun de lipii, aiurea. Am incercat sa rulez in frunze de salata si am reusit sa manjesc suficiente toale cat sa pun masina.

Slide6

Asa ca batalia finala intre tubul digestiv si combinatia mea (minunata de altfel) a avut loc in prezenta unei linguri, ca e mai sfanta decat toate. Poate as fi mers sa iau o chifla, dar a trebuit sa plec abrupt, asa ca poftiti la combo cu lingura, mana, gura, cu ce o fi.

Slide7

Sincer, mie mi-a placut si asa, morman, oricum prea multi carbohidrati strica si nu am avut vreme sa imi fac o tortilla ceva.

Oare o merge tortilla din gris?

rororo