contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Colectia De Tochituri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cum Costachel lanseaza mereu idei si provocari, am cautat si eu poze cu tochituri. Sigur ar mai fi, dar “sarciul” de la wordpress e cam praf, am gasit cam patru, detalii la link-uri, eu doar expun pe scurt.

1. Tochitura clasica de cantina, carne de care o fi, de porc sa fie, carnati, boia, bulion (asta pe foarte scurt).

Tochitura ca la Mama Geta

Slide1

2. Asta e o tochitura facuta de niste prieteni, cu ficatei, se apropie vag de dobrogeana mea.

Tochitura cu ficatei

Slide2

3. Cu tochitura moldoveneasca am dat nas in nas in Bacau. Am cerut tochitura si am crezut ca au gresit si mi-au adus pomana porcului. Dar asa era tochitura, da, bordee, obicee.

Tochitura de Bacau

Slide3

4. Tochitura mea contine musai organe (ce e la link nu e chiar tochitura, dar cam aia e ideea). Adica ficat, rinichi, splina. Plus carnati, plus carne. Aia e ce am eu in cap cand ma gandesc la tochitura. Nici macar nu stiu de ce si de unde, parca din copilaria petrecuta prin Hanul lui Manuc.

Tochitura mea

Slide4

Eu vad tochitura ca pe o tocana versatila, neimportant ce contine. In general, dupa parerea mea, cu rosii, fara rosii, cu usturoi sau fara, important e sa fie gustoasa. Carne, mamaliga si, mai nou, ou si branza, mergeeee.

rororo