Cofferula
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Aceasta prajitura este combinatia perfecta intre cafea si lichiorul Amarula. INGREDIENTE: 250 g mascarpone 100 g zahar 2 galbenusuri 125 g unt 3 lingurite cacao 2 lingurite cafea solubila 3 linguri Amarula 60 g ciocolata amaruie, foi prajitura din comert PREPARARE: Amestecam mascarpone cu zaharul, 1 galbenus si cacao. Dupa ce le-am amestecat bine adaugam al 2-lea galbenus, continuam sa mixam si punem si lichiorul Amaretto. Continuam sa amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Punem ciocolata la topit in bain marine si adaugam cafeaua solubila, apoi untul cate o lingurita in timp ce amestecam. Cand compozitia este racita putem sa o integram in crema de mascarpone, pastrand insa cateva linguri de ciocolata pentru topping. Cand crema este gata facem straturi de crema si foi de prajitura. Trebuie sa stea la frigider minim 6 ore inainte sa o servim. Pofta buna!