contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Coeur De Poulet Etourdi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga





Reţetă de Dragobete ... pentru domnişoarele care vor să se mărite ...

Vrei să te ţină minte? Gustul ca la mama acasă, aburii unei mămăliguţe sentimentale, nu dau greş niciodată şi-i vor pune inima pe jar. Un pic de imaginaţie în prezentare vor spune despre tine că eşti deschisă la provocări ! Şi cel mai important, sa pronunţi denumirea grasiat, afectat, comme en francais. Ii va plăcea, cu siguranţă!



Coeur de poulet etourdi

Inima de pui imbatat in vin alb
Dupa o reteta de Bucataras Bunica
Ingrediente: o caserola cu organe de pui
* 4 linguri ulei,
* Bulion 4 linguri, desfacute in 100 ml apa si amestecat bine cu 2 linguri faina.
* 3 Cepe
* 3 rosii, 1 ardei gras
* 100-150 ml vin alb – daca nu-l vreti ametit, nu mai puneti vin
Condimente: 1 foaie dafin , coriandru, o lingurita zahar, sare, piper.
Mod de preparare:

Curatam organele, le clatim bine si le punem la fiert 30 minute, spumuindu-le.
Ceapa o taiem julien, ardeii, la fel, si punem la calit mai intai ceapa, adaugam apoi bulionul cu apa si faina, amestecam bine, iar mai apoi fasiile de ardei.
Intr-un vas, punem organele de pui, turnam sosul din tigaie , rosiile, taiaite felii, amestecam, condimentam si dam la cuptor, la foc potrivit. Daca scade sosul, mai adaugam cate un pic de apa calda.


Lasam cam 1 ora,1 ora 30 min. La jumatatea timpului, turnăm deasupra si 100 ml. vin alb. Dupa ce scoatem, presaram patrunjel.
Daca vreti, puteti opta pentru o varianta mai dietetica, si sa fierbeti ceapa, cam 10 minute, impreuna cu pipotele. Si, daca mai si conduceti dupa, nu mai turnati vinul. Da merge de minune cu un vin bun.


Pofta bunaaa, ca veti avea!
Cu drag,
GDC


Articol recomandat de gospodinadecriza.blogspot.com