Codite De Telina Umplute Cu Branza Roquefort
articol scris de anditudor.blogspot.c blog anditudor.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O idee simpla si simpatica de aperitiv.
8 cozi de telina (se pot lasa si frunzele)
250g cream cheese+ 100g branza Roquefort (sau alt blue cheese preferat)+ 2 linguri de frisca+ 1 lingurita de sos Worchestershire. Din toate acestea se face o pasta la care se adauga si 2 linguri de codite de ceapa verde tocata si piper dupa gust. Sare n-am mai pus pt ca branza cu mucegai e destul de sarata.
Cozile de telina se pot lasa intregi ori taia in bucatele cat muscati o data, de doua ori, se umplu cu branza crema si se orneaza cu fistic. Gata! :)
Coditele de telina se pot umple cu felurite creme cu branza si asezate pe un platou, langa niste oua umplute, sunt o aparitie :) foarte faina.