Cod La Cuptor In Sos De Bulion
articol scris de corneliachita blog chitacornelia.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
4 bucati de cod
3-4 linguri de ulei
10 boabe de piper
4 foi de dafin
1 cub vegeta
3 linguri de bulion
o ceasca cu vin alb
usturoi
sare
PREPARARE:
Se spala si se curata bine pestele, apoi se taie in bucati potrivite dupa care se aseaza in tava cu ulei, piper, foi de dafin, vegeta, usturoi taiat felii si sare. Se adauga apa cat sa treaca de el si se acopera tava cu o folie de aluminiu dupa care se introduce in cuptorul incins. Cand este gata de jumatate se da jos folia de deasupra apoi se adauga vinul alb, bulionul desfacut in apa si daca mai este nevoie usturoi dar de data asta pisat. Se baga din nou la cuptor pana ce pestele se rumeneste putin.