Coconut Cheesecake
Sursa Coconut Cheesecake
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 30 minute
Cantitate : 8 portii
Ingrediente
Pentru crusta
- 200 gr biscuiti cu unt si cereale, sfaramitati
- 100 gr unt, topit
Pentru umplutura
- 10 gr gelatina
- 250 ml lichior de cocos
- 2 lingurite esenta de rom
- 500 gr branza Quark (sau alta crema de branza)
- 200 gr zahar pudra
Preparare
- Pentru crusta, incalzeste cuptorul la 200°C.Unge cu unt o tava rotunda de 20 cm diametru.
- Intr-un vas amesteca biscuitii sfarmitati cu untul.Pune acest amestec in tava pregatita si preseaza-l pe toata suprafata bazei in mod egal.Da crusta la copt 10-12 minute apoi scoate-o din cuptor si las- sa se raceasca complet.
- Dupa ce crusta s-a racit, prepara umplutura.Inmoaie gelatina in 50 ml lichior de cocos si las-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor , dar nu o fierbe.Intr-un vas amesteca restul ingredientelor apoi incoporeaza gelatina incalzita.
- Toarna umplutura peste crusta si da totul la rece pana a 2-a zi.