Coaste Picante
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Ma gandeam sa postez retete de conserve (nu am numai doua), Alina imi scrie de zor ce si cum :), dar daca le-am vazut in vitrina proaspete , le-am cumparat si le-am preparat . Ce oare ? coaste de porc, preferatele sotului si cred ca a tuturor barbatilor. Iute , iute catre casa, am cumparat din zbor fructe si o ciocolata ( mica :)).
Ingrediente:
- 4 coaste de porc
- putin ulei
- 4 linguri suc de rosii ( bulion)
- 4 linguri sos de soia
- 1 lingura sos picant ( de care vreti, eu am ceva chinezarie iute de ma mir cum nu s-a topit sticla :))
- 1 lingurita miere ( de asta nu spuneti nimic sotului ca sigur stramba din nas)
- sare, piper, boia
Punem putin ulei intr-o tava mai groasa de friptura, asezam coastele, le condimentam , apoi turnam 150 ml apa .
Acoperim cu folie sau capac si coacem timp de fix o ora.
Amestecam restul ingredientelor si apoi ungem coastele.
Bagam tava la cuptor fara capac 5 minute. Repetam operatiunea de 3 ori. La sfarsit stingem focul, scoatem tava si mai ungem o data.
Servim cu cartofi. Astept sa-mi scrieti ce spun sotii sau prietenii dupa ce le-au consumat:)).