Coaste De Miel La Tigaie
articol scris de evanescence blog stildeviatasanatos.wordpress.com
Daca ai o tigaie nonaderenta si cateva coaste de miel, atunci poti pregati cateva fripturi pentru tine si alti cativa musafiri ce si-au anuntat vizita zilele acestea. Iata ce iti trebuie: 4 coaste de miel, putina sare, piper, sos de menta sau cateva frunze de menta si o tigaie buna, nonaderenta.
Coastele se spala, se usuca, Se presara sare, putin piper.
Se pune tigaia pe foc, se lasa se incalzeasca, dupa care se adauga cu grija coastele. Se lasa 3-4 minute penru fiecare parte, apoi se scot coastele si se pot servi cu frunzulite de menta sau sos de menta. Si nu uita! Ca sa ajuti dgestia, serveste si o salata la coastele de miel, si mananca calculat!
Filed under: Fel principal Tagged: berbec, carne de miel, coaste de miel, coaste de miel la gratar, coaste de miel la tigaie, criza financiara, drob, friptura, ied, miel, National Collegiate Athletic Association, oaie, Organizations, oua rosii, Panama, pasca, paste, People, Phoenix Coyotes, pliticieni, Soroptimist International, tap, United States, Vinerea Mare, Women