Clatite De Post Cu Salata De Morcov, Telina Si Maioneza

articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cu aceasta reteta particip la concursul " Cu clatita la control" organizat de situl Gasteste sanatos.
Tigaia Fissler pentru clatite este o tigaie foarte buna si o recomand tuturor.
Ingrediente pentru clatite:
- 2 cani da faina
- un jumatate cub de drojdie
- apa
Pentru umplutura:
- un morcov
- o telina mica
- maioneza de post
- sare si piper
Mod de preparare:
Punem faina intr-un bol, adaugam apa si drojdia . Amestecam bine pana se obtine un aluat mai subtire ca si de clatite.
Il lasam o ora la dospit.
Preparam umplutura astfel:
Dam morcovul si telina pe razatoarea mica . Le ametecam cu maioneza de post si le condimentam cu sare si piper.
Coacem clatitele si le umplem cu salata formand rulouri.