Clatite Cu Spanac, Pui Si Piri Piri
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
In perioada sarbatorilor niciodata nu reusesc sa postez retete de sarbatoare. Asa ca ma iertati daca vin cu o reteta atat de simpla, dar poate va fi si pentru voi o idee utila dupa retetele traditionale de sarbatori.
Reteta este extrem de simpla si usor de realizat.
Mai intai pregatiti clatitele din:
200 gr faina integrala
200 gr faina alba
4 oua
600 ml lapte
200 gr apa minerala
un praf de sare
Mai aveti nevoie de
300 gr spanac
400 gr carne de pui (pulpe dezosate sau piept taiat cubulete)
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
In timp ce faceti clatitele, caliti intr-o alta tigaie ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugati carnea si lasati-o pana se rumeneste usor.
Adaugati spanacul (dezghetat) si putina apa - aproximativ o jumatate de cana, cat sa aiba in ce sa fiarba - si lasati pe foc pentru aproximativ 10-15 minute.
Sarati dupa gust.
Puneti o lingura de spanac si pui intr-o clatita, rulati-o si serviti alaturi de piri piri pentru a completa aromele.
*La mancarea de spanac puteti adauga si putina branza - ca de exemplu ricotta.