Clătite Cu Ciuperci şi Piept De Pui
articol scris de catcooking blog catcooking.wordpress.com
Este o reţetă mai “deosebită”, nu atât prin prisma ingredientelor cât a ideii şi a aspectului final.
Ingrediente:
- 8 clătite
-200 grame piept de pui
-ciuperci -4-5
-1 morcov dat pe răzătoare
-praz
-condimente :sare, piper, busuioc
-2 linguri de smântână şi una de făină ( astea le-am folosit la final pentru a închega compoziţia)
În puţin ulei am călit prazul şi morcovul.
Când s-au înmuiat puţin am adăugat pieptul de pui tăiat cubuleţe.
Apoi ciupercile şi o cană de apă.
Le-am lăsat să scadă, am pus condimentele şi făina dezlegată cu smântână.
Am lăsat puţin să se răcească şi apoi am umplut clătitele.
Aşa arată în secţiune. ….delicioase
Jumătate din cantitatea de clătite, respectiv 4, le-am pus într-un vas termorezistent şi le-am dat la cuptor timp de 15 minute cu o lingură de smântână şi nişte caşcaval ras deasupra.
Rezultatul? Excepţional!
Filed under: Aperitive, Pui