Clatite Cu Carne Tocata Si Sos De Gorgonzola
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Cand spui clatite, iti fuge mintea la desert, dar Haplea va propune sa le priviti si savurati si din alta perspectiva.
Ce iti trebuie pentru 2 portii (poza 1)
- 4 clatite ( vezi aici cum se fac). Atentie! In compozitie nu se adauga zahar si esenta de rom, ci sare.
- 200 grame de carne tocata
- 1 ceapa
- 1 morcov
- condimente (piper alb, ardei iute, sare)
Pt sos (poza 5)
- branza brie, gorgonzola, camembert, smantana dulce .Ingredientele le-am pus la ochi. Depinde daca vreti sa faceti mai mult sau mai putin sos.
Plan de lucru:
- Calim ceapa si morcovul (poza 2). Apoi adaugam carnea tocata (poza 3). Presaram condimente dupa gust (poza 4). Lasam pe foc pana se face carnea, apoi devine umplutura perfecta pentru clatitele noastre.
- Topim ingredientele pentru sosul de branza, la foc mic, apoi obtinem dessingul perfect.
Haplea va ureaza pofta buna (poza 6)
Timp de preparare: 40 minute
Pret: 6 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A5. Preparate din porc&vita