Ciupercuțe Cu Sos De Hrean
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Nu am uitat de "Dulce Romanie", doar ca nu am prea avut timp...
Am vazut la "Cireasa" reteta ciupercutelor, propusa de Nicoleta Voica. Sosul de hrean l-am facut dupa cum stiu eu. A iesit o combinatie delicioasa, care nu rezista mult timp pe masa.
Intai pregatesc palarioarele ciupercutelor, pe care le trec prin pesmet, ou batut cu niscai sare si iar prin pesmet, apoi le rumenesc in ulei; le scot pe prosoape de hartie.
Curat doua bucati de hrean, pe care apoi le dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Incalzesc putin pe foc hreanul ras, impreuna cu putin zahar; il amestec imediat cu o cana de smantana.
Tot imediat mancam :D
Daca doriti puneti si niste iaurt in sos.