Ciuperci Umplute,pane
Sursa Ciuperci umplute,pane
articol scris de truedelights blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un aperitiv deosebit si foarte gustos, care merge bine cu o bere rece.
INGREDIENTE:
20 ciuperci, 2 linguri pate ( de care preferi), 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua, faina, pesmet
PREPARARE:
Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa.
Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper. Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se dau mai intai prin faina ,apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou si la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet. Se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.
Se pot servi calde sau reci, alaturi de sosurile preferate: maioneza, smantana ,usturoi, hrean….