contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci Umplute Pe Gratar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
 
De curand am descoperit savoarea ciupercutelor umplute cu branza Emmentaler, coapte bine pe gratar. Raman atat de suculente si sunt patrunse minunat de aroma branzei, care se intinde atat de placut la fiecare inghititura. 
Ingrediente:
  • ciuperci champignon deoarece au palaria mai adanca
  • branza Emmentaler
  • si cele necesare realizarii unui gratar
Se spala ciupercile, se desprind usor piciorusele pentru a nu le rupe, insa nu se decojesc. Se pregateste gratarul (un mic pont: daca se doreste o aroma pur vegetariana, in loc sa ungem gratarul cu slanina, putem unge cu o ceapa taiata pe jumatate). Ciupercile se aseaza mai intai cu palaria in jos pentru a se coace in interior, pana observam ca marginile devin putin maro.
Se intorc cu palaria in sus.
Se umplu cu branza Emmentaler taiata cubulete mici si se asteapta ca sa se topeasca. Se servesc calde.