Ciuperci Umplute Cu Sunca Si Crema De Branza

articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
10 ciuperci champignon
1 ceapa mare
100 g sunca Praga
120 g crema de branza Philadephia
cateva frunze de patrunjel proaspat
20 g branza sarata -rasa
70 g cascaval -ras
sare
piper
1 lingura unt
2 linguri ulei
1 lingura apa
PREPARARE:
Spalam si curatam ciupercile, apoi le uscam. Coditele le tocam marunt si le calim impreuna cu ceapa, usturoiul si sunca in unt.
Dupa ce s-au calit le amestecam cu crema de branza, asezonam cu sare si piper si asaugam patrinjelul tocat. Umplem palariile cu o lingura din amestecul nostru din tigaie, presaram branzeturile rase pe care le-am amestecat.
Dam ciupercile la cuptor intr-un vas in care am pus ulei si o lingura de apa. Le vom tine in cuptor, la 200°C, pana se rumeneste cascavalul.
Pota buna!