Ciuperci Umplute Cu Legume
articol scris de mica82ro blog Mica's Blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
15 ciuperci champignion medii;
2 rosii;
50 gr masline;
1 ardei rosu;
1 ardei galben;
cateva buchete de broccoli;
2 catei de usturoi;
150 gr cascaval ras;
patrunjel;
sare, piper.
Preparare:
1.Ciupercile se spala si se scurg de apa pe un prosop uscat. Nu lasati ciupercile sa stea prea mult in apa, caci vor deveni lemnoase.
2. Rosiile, ardeii, usturoiul si coditele de la ciuperci se toaca marunt.
3. Broccoli se desface in bucatele mici si se adauga legumelor tocate.
4. Jumatate din cantitatea de cascaval ras se amesteca cu legumele tocate.
5. Ciupercile curatate, spalate si scurese de apa se umplu cu legumele tocate. Deasupra se orneaza cu restul de cascaval, felii de masline taiate si patrunjel.
6. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la cuptor pentru 25 de minute.