Ciuperci Umplute Cu Gorgonzola Picantă
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Foarte delicioase mai ales dacă vă place și gorgonzola.
Ai nevoie de:
5 ciuperci
puțină șunculiță de porc
1 cățel de usturoi
2 linguri cremă de brânză
1 lingură cu pesmet
sare, piper
oregano
gorgonzola picantă
ulei de măsline
Mod de preparare:
Curățați ciupercile de piele și codițe. Tocați codițele ciupercilor și șunculița mărunt. Prăjiți-le în puțin ulei de măsline. Când sunt rumenite adăugați usturoiul tocat mărunt și crema de brânză. Puneți sare și piper după gust. Luați tigaia de pe foc și adăugați pesmetul și oregano. Umpleți pălărioarele ciupercilor cu compoziția obținută iar deasupra puneți o bucată generoasă de brânză gorgonzola picantă.
Coaceți ciupercuțele în cuptor cam 7 minute și serviți-le neapărat cu o salată cu rucola și ceapă verde.
Poftă bună!
Să aveți o duminică minunată și frumoasă !
P.S. La mine ninge de ieri chiar și acum. Am fost și la săniuș :D noroc că am cu cine:)