contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci Umplute Cu Carne De Vita

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Made by Liana


 O mancare atat de simpla si atat de gustoasa, numai buna pentru o zi de toamna racoroasa.
Ingrediente:
50g unt,
6 ciuperci mari,
o ceapa mare,
350g carne tocata de vita,
cateva  linguri de ketchup de casa,
sare si piper,
100g parmezan.
Mod de preparare:
Se spala si se curata ceapa, apoi se toaca marunt.
Ciupercile se spala sub un jet de apa rece, se curata, se taie piciorusele si se toaca marunt.



Se pune wokul Delimano la incalzit, iar cand senzorul de caldura e rosu, ii dam drumul untului in tigaie sa sfaraie pana cand se topeste, apoi i se alatura ceapa si piciorusele de ciuperci taiate.

Cand ceapa a devenit sticloasa, adaugam si carnea tocata de vita

Am adaugat spre final, si cateva linguri dintr-un ketchup facut de soacra-mea, cu ardei rosii si gogosari, am asezonat cu sare si piper, apoi am umplut palariile ciupercilor pe care le-am asezat frumos intr-o tava de yena unsa cu putin ulei.

Le-am dat la cuptor 20 minute la 160 de grade, apoi le-am scos si am ras parmezan peste fiecare umplutura in parte si le-am mai lasat cateva minute pana s-a topit parmezanul.

Am asezat cate o ciuperca umpluta pe frunze de patrunjel, cativa stropi de ketchup cu ardei iute si gata!


Ah, era sa uit: si extra parmezan pentru pofticiosi:

O zi gustoasa de toamna va doresc!!!