Ciuperci Umplute Cu Branza
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Saptamana asta sunt singura asa ca mananc numai chestii usoare, gata cu costitele si ciolanul de porc:)). Glumesc, si mie imi plac dar sa le mananc mai rar :). Reteta de mai jos este foarte simpla si se poate face si de post daca renuntati la branza.
Ingrediente:
- 7-8 ciuperci de tip champignon
- 1 lingura pesmet
- 1 lingura patrunjel si marar verde tocat
- sare
- branza rasa ( de preferinta mai grasa )
Spalam ciupercile daca e cazul ( eu nu le curat de pielita ) . Piciorusele le rupem si le tocam marunt.
Incingem putin ulei sau unt intr-o tigaie mai groasa , adaugam piciorusele si le prajim . Cand sunt facute stingem focul si adaugam verdeata si pesmetul.
Condimentam cu sare si apoi umplem palariile de la ciuperci.
Punem putin ulei in tava si apoi ciupercile adaugand pe fiecare branza rasa.
Coacem la foc puternic 10-15 minute.
Se pot servi si reci .
PP