Ciuperci Umplute Cu Brânză
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Apăsaţi aici pentru a descărca sau imprima reţeta (Google Docs).
Ingrediente:
4 ciuperci champignon mari, 200 gr caş proaspăt de vacă, 1-2 linguriţe de condiment Delikat, 2 căţei de usturoi, 50 ml ulei.
Mod de preparare:
Într-un bol mare se pisează caşul, se presară condiment Delikat,
se adaugă usturoiul curăţat, spălat, pisat şi se omogenizează.
Se curăţă ciupercile îndepărtându-se codiţele, se spală şi se scurg foarte bine de apă, apoi se umple pălărioarele cu compoziţia de caş.
Într-un vas termorezistent se pune puţin ulei, se aşează ciupercile şi
se dau la cuptor, la foc potrivit, până devin moi.
Se servesc calde, ca atare sau ca garnitură la friptură de porc sau vită.
Poftă bună!