contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci Umplute Cu Branza De Vaci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 




Ingrediente:

  • 9 ciuperci  mari,
  • 200 g branza de vaci,
  • 1 lingura cu unt,
  • 1 lingura cu ulei,
  • 3 fire de ceapa verde,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1/2 legatura de marar,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • ornare: ceapa verde si patrunjel.


Mod de preparare:

Ciupercile se spala si se indeparteaza piciorusele, avand grija sa ramana intacte palariile.
Picioarele ciupercilor,usturoiul si ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in unt si ulei.
Dupa ce se raceste se amesteca cu oualele, branza de vaci si mararul tocat marunt.
Condimentam cu sare si piper.
Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor pentru 30 minute pentru gratinare.
Servim fierbinti, ornand cu ceapa verde tocata marunt si patrunjel verde.
Bon Appetit!


Articol recomandat de micky-mihaela.blogspot.com