Ciuperci Umplute Cu Branza De Vaci
articol scris de mihaela18 blog micky-mihaela.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 9 ciuperci mari,
- 200 g branza de vaci,
- 1 lingura cu unt,
- 1 lingura cu ulei,
- 3 fire de ceapa verde,
- 1 catel de usturoi,
- 1/2 legatura de marar,
- 2 oua,
- sare,
- piper,
- ornare: ceapa verde si patrunjel.
Mod de preparare:
Ciupercile se spala si se indeparteaza piciorusele, avand grija sa ramana intacte palariile.
Picioarele ciupercilor,usturoiul si ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in unt si ulei.
Dupa ce se raceste se amesteca cu oualele, branza de vaci si mararul tocat marunt.
Condimentam cu sare si piper.
Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor pentru 30 minute pentru gratinare.
Servim fierbinti, ornand cu ceapa verde tocata marunt si patrunjel verde.
Bon Appetit!