Ciuperci Scăzute Cu Sos De Roşii
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1 kg de ciuperci, o ceapă potrivită, un ardei gras, 200 ml sos de roşii, 50 ml ulei, sare, piper, mărar.
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se spală şi se porţionează. Se curăţă ceapa, se spală şi se toacă. Se spală ardeiul şi se taie mărunt (noi am folosit pastă de ardei de casă).
Într-o cratiţă se pune uleiul la încins, la foc mic. Se adaugă ceapa şi când rumeneşte,
se pune ardeiul şi se mai lasă la călit până acesta se înmoaie.
Se adaugă ciupercile, sosul de roşii,
sare, piper, după gust, mărar, şi
se lasă la foc mic până ciupercile sunt fierte.
Se servesc calde.
Poftă bună!