Ciuperci Pane
Sursa Ciuperci pane
articol scris de Toamna07 blog Adina's kitchen & travel
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Au fost delicioase .
Vi le recomand din toata inima !:)
Ingrediente :
500 g ciuperci champignon
2 oua
patrunjel
cateva linguri de faina
cateva linguri de pesmet
sare si piper
Cipercile minunate se spala bine,se usuca ,se dau cu sare si piper .
Ouale le batem si le amestecam cu putina sare si patrunjel tocat marunt .
Incingem ulei intr-o tigaie si incepem sa prajim ciupercutele in felul urmator: ciuperca o tavalim prin faina, apoi prin ou batut cu patrunjel si la sfarsit o dam prin pesmet.O punem in ulei incins si o calim pe ambele parti. Asa procedam cu toate .
Se scot pe un servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces .
Le puteti servi cu mujdei de usturoi sau simple !
Pofta buna !