Ciuperci Pane
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Sincer va spun, nu am facut niciodata ciuperci pane. Ciupercile imi plac cu sos sau cu paste , dar m-am gandit sa incerc si varianta asta, am mancat la cineva si mi-au placut asa ca... hai sa le facem si pe astea :).
Aluatul l-am facut cu bere ( e favoritul meu) va scriu cantitatile
Mod preparare:
Ciupercile ( champignon, dar puteti folosi si pleurotus) se spala (nu se curata de coaja) si se pun la fiert in apa cu sare sau vegeta. Se lasa sa fiarba, le gustam si daca sunt bune de mancat le strecuram si le lasam sa se raceasca putin. Le trecem prin faina si prin aluatul cu bere si le prajim in ulei incins. Se scot pe un servet absorbant. Daca doriti le puteti servi su sos de iaurt si usturoi.
Reteta recomanda de http://amalia-mylife.blogspot.com