Ciuperci Mixte Cu Legume
Sursa Ciuperci mixte cu legume

articol scris de LopFras blog lopfras.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ciuperci mixte cu legume (pentru 2 persoane ca fel principal)
- 500 gr mixt de ciuperci: champignon albe, brune si pleurotus
- 100 gr fenicul
- 100 telina verde
- 100 gr morcov
- 3-4 catei de usturoi
- 100 gr smantana
- 3-4 linguri ulei de masline
- sare si piper proaspat macinat
Sa vedem cum se face:
1. intr-o tigaie antiaderenta se incalzeste uleiul cu 100 ml apa
2. adaugati legumele taiate rondele si morcovul taiat pe lung in fasii subtiri
3. dupa 5 minute se adauga ciupercile spalate, curatate si taiate
4. se gatesc ciupercile in sucul propriu timp de 10-15 minute dupa care se adauga smantana amestecata prealabil cu usturoiul
5. se mai calesc timp de 5 minute pana sunt gata
6. se condimenteaza si se servesc fierbinti cu mamaliga
Un gust bogat, crocant si cu o aroma speciala: iubesc feniculul in orice combinatie...
Pofta mare!