contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci La Gratar Cu Miez De Lapte

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Daca sunteti cititori de bloguri culinare, stiti ca Delaco, cei care fac branzeturile alea bune, au scos pe piata o noua gama numita Miez de lapte. Cu ocazia asta au avut o campanie de promovare tare draguta si gustoasa, pentru ca au trimis muuuultor bloggeri culinari cate o gentuta plina de bunatati. Eu, recunosc, am mancat mare parte din branzica asta goala, cu paine de casa si ceapa/ridichi/castraveti. Tare mult mi-a placut, pe bune! Si sa stiti ca aprecierea asta vine de la un mare mancator de branzeturi. Branzica este moale, nu e sarata aproape deloc (ceea ce eu am apreciat) si are un gust fin.
 Cu ultimele bucatele de Miez de lapte mici m-am gandit sa fac ceva mai special. Dar, cum era 1 Mai si aveam de gand sa mergem la tara sa facem primul gratar pe anul asta, ce a iesit a fost cat se poate de simplu. Si gustos! Am umplut ciupercutele cu branza din asta molicica. Mie mi-a placut asa de mult, ca nici n-am mai mancat din porcarelile alea pe care le vedeti in poza. Ceea ce va doresc si voua ;)
Pupi si gratareala placuta!