Ciuperci La Cuptor
articol scris de adinaa blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ciuperci la cuptor
Ciupercile sunt o sursă bogată de vitamine şi antioxidanţi, sunt uşor de gătit şi delicioase. Merg de minune şi în diverse diete de slăbit.
Ingrediente alese cu grijă:
- 10-12 ciuperci proaspete champignon medii sau mari
- verdeaţă (mărar şi pătrunjel)
- caşcaval sau brânză
- sare şi piper
Preparare:
Ciupercile se spală şi se curăţă de picioruşe dar nu le aruncăm, le vom prepara. Pălăriuţele se aşează pur şi simplu într-o tavă întinsă. Şi vom pregăti umplutura.
Picioruşele de la ciuperci le tăiem mărunt şi le punem într-o tigaie la rumenit. Adăugăm sare şi piper şi verdeaţa tăiată mărunt. NU este necesar ulei sau unt!
Le ţinem pe foc până de omogenizează . Apoi compoziţia aceasta o punem în pălăriuţe.
Caşcavalul îl dăm prin răzătoarea mare şi presărăm pe deasupra .
Acestea fiind încheiate, dăm tava la cuptor pentru 20-30minute.
Ciupercile prind o culoare uşor maronie. Sunt fragede şi zemoase.
Poftă bună!