contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci La Cuptor

articol scris de adinaa blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ciuperci la cuptor


Ciupercile sunt o sursă bogată de vitamine şi antioxidanţi, sunt uşor de gătit şi delicioase. Merg de minune şi în diverse diete de slăbit.




Ingrediente alese cu grijă:

- 10-12 ciuperci proaspete champignon medii sau mari
- verdeaţă (mărar şi pătrunjel)
- caşcaval sau brânză
- sare şi piper



Preparare:

Ciupercile se spală şi se curăţă de picioruşe dar nu le aruncăm, le vom prepara. Pălăriuţele se aşează pur şi simplu într-o tavă întinsă. Şi vom pregăti umplutura.



Picioruşele de la ciuperci le tăiem mărunt şi le punem într-o tigaie la rumenit. Adăugăm sare şi piper şi verdeaţa tăiată mărunt. NU este necesar ulei sau unt!

Le ţinem pe foc până de omogenizează . Apoi compoziţia aceasta o punem în pălăriuţe.



Caşcavalul îl dăm prin răzătoarea mare şi presărăm pe deasupra .

Acestea fiind încheiate, dăm tava la cuptor pentru 20-30minute.



Ciupercile prind o culoare uşor maronie. Sunt fragede şi zemoase.





Poftă bună!




Articol recomandat de lamamaacasa.com