Ciuperci In Ulei Cu Usturoi Si Ardei Iute
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Adica un fel de aglio, olio e peperoncino, nu?
Va spuneam ca am luat ciupercile alea la jumatate de pret, putin cam la risc, nu se vedea bine prin punga, dar am avut bafta sa fie super bune, putin deshidratate, ceea ce a fost si mai bine. Si, cum erau la reduceri, am primit si bonus :D
Din cat am luat cu aproximativ 4 lei, aproape un kil, am facut o oala de pilaf, cartofii pentru peste si mi-au mai ramas ceva, asa ca am decis sa le pastrez pentru inca o portie de nu stiu ce (merg de la paste la ghiveci, supe, cred ca la orice) asa ca am ars-o simplu. Le-am pus in ulei (jumatate de masline, jumatate de floare), cu sare, ardei iute, patrunjel si un catel de usturoi luat la pumni.
Am gustat cu o bucatica de mamaliga rece, sa vad de sare si piper.
Restul am sterilizat la cuptor cu tot cu zeama si ulei. Si mai am de o portie, pot spune ca m-am scos economic.
Asa, doar intre noi ramane, ori am sterilizat eu prost, ori a fost capacul prost, cert e ca borcanul e in congelator ca nu am fost sigura ca tine si era pacat de asa o bunaciune de ciupercute. Cred ca ar merge de minune cu paste, ma mai gandesc.
rororo