Ciuperci Delicioase: Cu Usturoi Si Patrunjel
articol scris de Le Blog Piquant blog leblogpiquant.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Adica un fel ciuperci AOP! Ca doar daca merge combinatia cu paste, m-am gandit eu, ar trebuie sa fie si mai si cu ciuperci, non? I was right! Au fost GE-NI-ALE! Si mie nici macar nu prea-mi plac ciupercile, asa ca that says a lot!
Am luat o caserola de Pleurotus de la Mega, am curatat si ciopartzit ciupercile si le-am aruncat in tigaie, impreuna cu 3-4 linguri de ulei de masline, sare si piper proaspat macinat + 5 catei de usturoi si-un varf de cutit de fulgi de ardei iute!
Le-am lasat sa se rumeneasca frumos la foc mediu, and in the mean time am pregatit o mamaliguta-polenta (adica mamaliguta + 2 linguri de ulei de masline + niscaiva parmezan ras adaugat la sfarsit)
Cand erau gata ciupercile, am adaugat in tigaie si o legatura de patrunjel tocat marunt (la sfarsit, nu mai degreme, ca sa ramana patrunjuelul verde, da?) and that was that!
Serviti-le peste polenta cu inca niste parmezan ras si-un pahar de vin! You'll love them, promit!
Am luat o caserola de Pleurotus de la Mega, am curatat si ciopartzit ciupercile si le-am aruncat in tigaie, impreuna cu 3-4 linguri de ulei de masline, sare si piper proaspat macinat + 5 catei de usturoi si-un varf de cutit de fulgi de ardei iute!
Le-am lasat sa se rumeneasca frumos la foc mediu, and in the mean time am pregatit o mamaliguta-polenta (adica mamaliguta + 2 linguri de ulei de masline + niscaiva parmezan ras adaugat la sfarsit)
Cand erau gata ciupercile, am adaugat in tigaie si o legatura de patrunjel tocat marunt (la sfarsit, nu mai degreme, ca sa ramana patrunjuelul verde, da?) and that was that!
Serviti-le peste polenta cu inca niste parmezan ras si-un pahar de vin! You'll love them, promit!