contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci Cu Sos De Rosii Si Usturoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

INGREDIENTE:

350 g ciuperci
1 ceapa medie
1 morcov mic
3 linguri sos de rosii mai gros
3-4 catei mari de usturoi
1 ceasca de apa
2 linguri ulei
1/2 legatura patrunjel verde
1-2 frunze mici de busuioc
1 praf de cimbru uscat
sare
piper

PREPARARE:

Calim ceapa tocata marunt cu morcovul dat prin razatoarea mica. Adaugam cozile ciupercilor tocate si le calim impreuna cu ceapa pret de maxim 2 minute.

Punem sucul de rosii peste acestea, busuiocul, cimbrul, sare, piper si apa si lasam pe foc inca 2 minute.

Asezam intr-un vas termorezistent palariile ciupercilor, le condimentam cu putina sare si piper, apoi le stropim cu ulei. Luam de pe foc tigaia, adaugam usturoiul pisat, amestecam pana se omogenizeaza compozitia si o turnam peste ciuperci.

Dam vasul la cuptor pentru 30 minute, in cuptorul preancalzit la 200°C. Le putem servi calde, cu patrunjel verde, proaspat tocat. Simplu, rapid si bun!

Cu reteta ca aceasta cred ca postul trece mai usor.
Sa aveti pofta!

Share on FacebookShare on Facebook