Ciuperci Cu Smantana
Sursa CIUPERCI CU SMANTANA

articol scris de nelusuru blog cumimiinbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Simplu si tareeee buuunnn!
In general,pun totul la ochi,dar avem nevoie cam asa:
-500 g ciuperci proaspete
-o ceapa mare
-300g smantana grasa
-2-3 linguri lapte sau apa
-ulei
-sare
-marar verde
Cipercile se curata,se spala si se taie felii.

Ceapa se curata,spala,se taie si se pune in ulei incins.

Se pun si ciupercile si se lasa l-a foc mic,pana scade zeama lasata de ciuperci si acestea sunt fierte.

Smantana se amesteca cu laptele si se toarna in vasul de pe foc;se lasa sa fiarba putin,se potriveste de sare si se adauga mararul tocat.Daca doriti puteti pune si o lingura de faina,pentru a iesi sosul mai gros,eu prefer fara.
E gataaaa!Trebuie servit musai alaturi de mamaliguta calda,cu multa pofta!
