contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci Cu Morcovi La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente: 1 kg ciuperci champignon, 2 morcovi de dimendiune medie, 1 cartof mare, 1 bucata de telina de circa 200 de grame, cateva frunze de verdeata, 1 capatana de usturoi, 1 lingura cu ulei, jumatate de suc de rosii, 1 lingurita de sare si 1 ceasca cu apa.



Se curata usturoiul. Ciupercile se spala bine cu apa rece, se sterg cu un prosop de hartie, se scot piciorusele, se adauga si ele dar se taie in bucati mici, in schimb palariile se lasa intregi. Se pune cate un catel de usturoi in ciuperci. Se pun intr-un vas termorezistent, se adauga morcovii taiati rondele, telina taiata felii (curata in prealabil), cartofii taiati felii, pe lung.



Se adauga suc de rosii, sare ulei si apa, se introduce tava in cuptor, unde va sta 40 de minute la foc mediu. Din cand in cand, se mai stropesc ciupercile cu sosul din tava. Cand au expirat cele 40 de minute, se inceraca ciupercile cu o furculita, se mai adauga sare si se presara cateva frunze de patrunjel proaspat, bine spalat, uscat, doar frunzele se folosesc.


http://sanatate-acasa.net