Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente: o casoleta pipote de pui 100 g faina 100-200 g smantana 2-3 linguri de ulei sare, piper marar Mod de preparare: Pipotele se spala bine si se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie se pune 2-3 linguri de ulei si se lasa la foc potrivit. Se adauga putina apa si apoi faina si se face un rantaj. Se amesteca bine pentru a nu forma cocoloase. Cand rantajul a devenit cremos se mai adauga putina apa, se pun pipotele fierte si se amesteca bine, se lasa la feiert 10-15 minute. Se pune si smantana se amesteca bine si se mai lasa un 5-10 minute la foc potrivit. Se condimenteaza dupa gust. Se adauga mararul tocat fin. Se amesteca bine si se ia de pe foc. Se serveste calda alaturi de mamaliga. Va doresc pofta buna!!!