Ciulama De Porc
Sursa Ciulama de porc
articol scris de reteteilustrate blog reteteilustrate.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Se cur??? ceapa ?i se toac?. Se spal? ardeii ?i se taie m?runt.
Se spal? carnea ?i se taie cubule?e mici.
Într-o oal? se pune uleiul ?i se las? la încins, la foc mic. Se pun ceapa ?i ardeiul ?i se c?lesc pân? se înmoaie.
Se pune carnea t?iat? ?i se condimenteaz? cu sare ?i piper ?i se las? la fiert.
Se adaug? ap? ?i cele 2 linguri?e de sos de ro?ii concentrat.
Când s-a fiert carnea ?i sosul a sc?zut cât s? acopere carnea,
se adaug? un sos f?cut din f?in?, smântân? ?i lapte, astfel:
f?ina se amestec? bine cu smântâna s? nu r?mân? cocoloa?e, apoi se adaug? laptele rece ?i se omogenizeaz?.
Se potrive?te mâncarea de sare ?i piper ?i se mai las? câteva minute la foc mic.
Se serve?te ca atare sau cu m?m?ligu??.