Ciulama De Ciuperci
Sursa Ciulama de ciuperci
articol scris de bucatariamariei blog bucataria mariei
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 1 ceapă
- 500 gr ciuperci
- 2 linguri de făină
- ulei, apă
- pătrunjel verde.
Ceapa o tăiem julien şi o punem la călit în ulei.Când se înmoaie adăugăm ciupercile tăiate felii şi le lăsăm la călit cu ceapa şi adăugăm puţină apă. Acoperim oala şi lăsăm la călit 10 minute.După ce s-au fiert le condimentăm şi adăugăm pătrunjelul tăiat mărunt. Faina o amestecăm cu apa iar amestecul îl turnăm peste ciuperci şi lăsăm la fiert.
Pont: putem adăuga şi sos cu vin alb iar ciupercile vor fi mai gustoase.
Poftă bună!